Pesu ja Fix
FlickrFacebook

Palvelut

Käsinpesu

Käsinpesu on paras tapa pestä henkilö- ja pakettiauto, koska se on hellävaraisin ja tehokkain tapa.

Sisäpuhdistus

Sisäpuhdistukseen kuuluu auton imurointi, sisäpintojen pyyhintä, ikkunoiden pesu ja kumimattojen pesu. Nahkaverhoilun käsittely ja värjäys toimenpiteet erikseen. Myös kangaspenkkien nukan poisto.

Ajovalojen kiillotus

Uusien autojen ajovalo umpiot on valmistettu muovista, jotka himmenevät ja naarmuuntuvat vuosien aikana jolloin ajovalojen teho heikkenee. Meidän kiillotus menetelmällä voimme vähentää tulleita naarmuja ja himmentymiä. Kiillotuksen jälkeen ajovalojen kuvio terävöityy ja teho paranee. Joissain tapauksissa myös lasiset umpiot voidaan kiillottaa.

Vahaus

Vaha suojaa auton maalipintaa maantiesuolalta, UV-säteilyltä, ilmansaasteilta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Ilman hyvää vahapintaa maalipinta muuttuu nopeasti himmeäksi. Auton vahaus suoritetaan käsin sekä epäkeskolaitteella laadukkaita tuotteita käyttäen. Vahaukseen kuuluu myös muovi- ja kumiosien hoito.

Verhoilun pesu

Verhoilun pesu sisältää kangaspenkkien ja tarvittaessa lattiaverhoilun, kangasmattojen ja oviverhoilun märkäpesun painehuuhtelulaitteella, raikkaan tuoksun jättävällä pesuaineella.

Diamondbrite 6-vuoden takuupinnoite

Erilaiset ilmaston ja teollisuuden aiheuttamat epäpuhtaudet sekä lisääntyneet UV-säteilyt aiheuttavat ennennäkemättömän ”saasteryöpyn” ajoneuvojen maalipinnalle. Kestokäsittelyn avulla, autosi maalipinta loistaa ja näyttää hyvältä, tarvisee puolta vähemmän pesukertoja, säilyy hyvännäköisenä ja on helpompi pestä.

Kiillotus

Ennen maalipinnan kiillotusta auto käsinpestään huolellisesti. Kiillotus tarkoittaa auton maalipinnan hienojen naarmujen hiomista kiillotusaineilla ja kiillotuskoneella. Kiillotus palauttaa auton alkuperäistä väriä ja poistaa uv-säteilystä johtuvat himmentymät. Kiillotuksen jälkeen maalipinta suojataan vahalla tai kestopinnoitteella.

Nahkaverhoilun hoito

Nahkaverhoilu puhdistetaan aina nahalle tarkoitetulla tehokkaalla, mutta hellävaraisella saippualla. Puhdistuksen jälkeen nahkaa elvytetään, pitkäkestoisen suojan ja alkuperäistä väriä esille tuovalla hoitoaineella.

Otsonointi

Otsonointi poistaa auton sisäilmasta epämiellyttävät hajut esim. tupakanhaju ja homeitiöt. Verhoilunpesu on suositeltavaa ennen otsonointia.

Täydellinen fiksaus

Sisältää pesun, kiillotuksen, vahauksen, sisäpuhdistuksen, verhoilunpesun ja moottoritilan pesun.